Πως να στεγνώσετε τα νύχια σας σε χρόνο ρεκόρ!

Είναι εντελώς εκνευριστικό να έχεις μόλις βάψει τα νύχια σου και στο λεπτό να συμβεί κάτι και να σου φύγει το χρώμα!  γκρρρ! Έχουμε όμως τη λύση και μάλιστα όχι μόνο μια αλλά τρεις!1. Παγωμένο Νερό

Το κρύο σκληραίνει το βερνίκι νυχιών. Βάλτε τα δάχτυλα σας σε ένα μπολ με κρύο νερό και το βερνίκι θα στεγνώσει σε λίγα δευτερόλεπτα. Εκτός όμως από το γρήγορο στέγνωμα θα επιτύχετε και μια πιο ομοιόμορφη επιφάνεια!

2. Πιστολάκι
χρησιμοποιήστε το στεγνωτήρα για να στεγνώσετε γρήγορα το βερνίκι. Το ίδιο όπως και με το κρύο νερό θα πρέπει να θέσετε την κρύα λειτουργία, διαφορετικά το βερνίκι θα λιώσει.
Μέχρι εδώ, δεν σας λέμε και κάτι εντελώς καινούριο, μάλλον γνωρίζατε και εσείς αυτούς τους τρόπους…Παρακάτω όμως ακολουθεί η τρίτη λύση που εμείς τουλάχιστον δεν την γνωρίζαμε.

3. Μαγειρικό Λάδι
Ψεκάστε μαγειρικό λάδι στα  φρεσκοβαμμένα νύχια σας και αφήστε το για λίγα λεπτά. Μετά ξεπλένετε τα χέρια σας (καλύτερα με κρύο νερό).

Tip: Οι στρώσεις του βερνικιού θα πρέπει να είναι λεπτές, ώστε το βερνίκι να στεγνώνει πιο γρήγορα και να μην έχουμε ατυχήματα. Κάθε φορά που περνάτε μια στρώση, αφήστε τη να στεγνώσει πριν περάσετε την επόμενη.

Ομάδα neadiatrofis.gr