Πρωτοτυπήστε και ζωγραφίστε αυτά τα χαριτωμένα μουστάκια στα νύχια σας!

Είστε έτοιμες να δοκιμάσετε αυτό το σούπερ χαριτωμένο σχέδιο νυχιών; Αν ψάχνετε για ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο να προσθέσετε μια ζωγραφιά στα νύχια σας, αυτό το σχέδιο είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή. 

Με ελάχιστη προσπάθεια και μια οδοντογλυφίδα μπορείτε πολύ εύκολα να σχεδιάσετε αυτό το τέλειο μουστάκι!

Πρώτα απ ‘όλα, χρωματίστε τα νύχια σας με ένα απαλό ροζ βερνίκι. Αν θέλετε κάτι πιο τολμηρό μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ένα φωτεινότερο χρώμα ή ακόμα και ένα κομψό γαλλικό μανικιούρ! Είναι στο χέρι σας! Περιμένετε λίγα λεπτά έως ότου το βερνίκι νυχιών είναι ξηρό και στη συνέχεια μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε αυτά τα χαριτωμένα μουστάκια.

Τώρα, χρησιμοποιώντας μια οδοντογλυφίδα ή οποιοδήποτε εργαλείο μαρκαρίσματος και ένα μαύρο βερνίκι νυχιών, κάντε δύο μαύρες κουκκίδες στο κέντρο. Στη συνέχεια, δημιουργήστε δύο μικρότερες κουκκίδες και στις δύο πλευρές των κουκκίδων.

Τώρα ήρθε η ώρα να συνδέσετε τη μεγαλύτερη κουκκίδα με τη μικρότερη με μια καμπύλη γραμμή. Στη συνέχεια, συνδέστε την κορυφή των κουκκίδων με μια άλλη καμπύλη γραμμή.

Συμπληρώστε την πλευρά το εσωτερικό με την οδοντογλυφίδα με στίξη, δηλαδή με μικρές μικρές κουκκίδες. Στο τέλος προσθέστε ένα top coat και είστε έτοιμοι! Μην απογοητεύεστε από την πρώτη προσπάθεια, αν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλετε. Σίγουρα αξίζει τον κόπο!

Ομάδα neadiatrofis.gr