Μάθετε πώς μπορείτε να φροντίσετε κατάλληλα τα χέρια σας, ώστε να μπορούν να φαίνονται απαλά και μεταξένια με τις ακόλουθες συμβουλές – κόλπα.Η φροντίδα των χεριών δεν φαίνεται σημαντικό πράγμα, αλλά στην πραγματικότητα είναι. Τα χέρια μας είναι ένα από τα μεγαλύτερα υπάρχοντά μας και είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που οι άνθρωποι θα παρατηρήσουν επάνω σας.


Συμβουλές για πιο υγιή, απαλά και μεταξένια χέρια

Πλύσιμο των χεριών πριν από κάθε γεύμα και ενυδάτωση, προκειμένου να διατηρηθεί το δέρμα απαλό και μεταξένιο. Επιλέξτε μια εντατική ενυδατική κρέμα χεριών, αν το δέρμα σας είναι πολύ ξηρό.

Αφαιρέστε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.  Είναι πολύ σημαντικό για την προώθηση της αναγέννησης των κυττάρων του δέρματος. Κάντε απολέπιση μία φορά την εβδομάδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σπιτικό scrub, όχι σκληρό για να αποφύγετε βλάβες του δέρματος

Προστατεύστε τα χέρια σας, ενώ κάνετε δουλειές στο σπίτι φορώντας λαστιχένια γάντια. Τα γάντια θα προστατεύσουν το δέρμα σας από τις βλαβερές χημικές ουσίες που συνήθως χρησιμοποιείτε για τον καθαρισμό.

Ο ήλιος μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες πάνω στο δέρμα μας και τα χέρια μας δεν αποτελούν εξαίρεση. Προστατεύστε τα χέρια και το δέρμα σας με αντηλιακό.

Ο κρύος αέρας μπορεί να αφαιρέσει την υγρασία από τα χέρια μας, γι ‘αυτό είναι απαραίτητο για την προστασία τους να φοράμε γάντια. Εάν, ωστόσο, ξεχάσετε τα γάντια σας προστατεύστε τα χέρια σας βάζοντας τα χέρια σας στην τσέπη ή τραβώντας τα μανίκια σας για να τα καλύψετε.

Ομάδα neadiatrofis.gr