Συμβουλές ομορφιάς για να φαίνεστε καλά όταν είστε άρρωστοι

Το να αρρωστήσετε κατά τη διάρκεια του χειμώνα και να κυκλοφορείτε με συνάχι, είναι δεδομένο. Αλλά το να φαίνεστε άρρωστοι δεν θα πρέπει να είναι δεδομένο.Εδώ θα βρείτε μερικά κόλπα ομορφιάς για να φαίνεστε μια χαρά ακόμη και αν δεν νιώθετε καλά. Και, πιστέψτε μας αυτό βοηθάει πολύ και την ψυχολογία σας!

1. Διαλέξτε τα σωστά μαντηλάκια τη μύτη σας

Αν σας έχει ρίξει κάτω το συνάχι, τότε είστε αναγκασμένοι να φυσήξετε τη μύτη σας πολλές φορές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια κόκκινη μύτη σαν αυτή του Ρούντολφ το ελαφάκι. Τι μπορείτε να κάνετε; Επιλέξτε μαντηλάκια με λοσιόν για να αποφύγετε να εμφανιστείτε στο γραφείο με την κατακόκκινη μύτη.

2. Μείνετε ενυδατωμένοι, μέσα και έξω
Όταν είστε άρρωστοι, είστε συνήθως και λίγο αφυδατωμένοι, αυτό μπορεί να εμφανιστεί στο δέρμα σας. Αυτή είναι ακριβώς η στιγμήνα χρησιμοποιήσετε μια έντονη ενυδατική κρέμα προσώπου πρωί και βράδυ. Bonus: Θα προστατεύσετε το δέρμα αλλά και τη μύτη σας από την πολύ τριβή. 

3. Απαλύνετε τα πρισμένα μάτια με φακελάκια τσαγιού

Εάν τα μάτια σας είναι πρησμένα από την κυκλοφοριακή συμφόρηση, κοιμηθείτε με το κεφάλι σας ελαφρά σηκωμένο για να επιτρέψετε στο πρόσωπο σας να στραγγίξει από τα υγρά στα υγρά πιο εύκολα. Για την μάχη με τις σακούλες κάτω από τα μάτια, δοκιμάστε αυτήν την θεραπεία με τσάι: Πάρτε δύο κρύα, υγρά φακελάκια τσαγιού και τοποθετήστε τα στα μάτια σας.

4. Δροσίστε την κρέμα ματιών σας
Δοκιμάστε την αποθήκευση της κρέμας ματιών στο ψυγείο. Όχι μόνο θα αισθανθείτε αναζωογονημένα τα κουρασμένα βλέφαρα σας, αλλά θα βοηθήσει επίσης στην καταπολέμηση του πρηξίματος.
.

5. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του κρύου, είναι τα κόκκινα μάτια. Για να διώξετε την κοκκινίλα από τα μάτια σας, χρησιμοποιήστε οφθαλμικές σταγόνες για τη λίπανση και την ψύξη των ματιών σας και τη  μείωση της ερυθρότητας .

Ομάδα neadiatrofis.gr