Παγάκια 

Τρίψτε το πρόσωπό σας με ένα παγάκι μετά τον καθαρισμό και πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ, θα συρρικνώσει τους πόρους. Είναι επίσης μια ιδιαίτερα αποτελεσματική τακτική για τα σπυράκια. 

Μαγειρική σόδα
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα για πιο λευκά νύχια και δόντια.

Ζάχαρη
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη ζάχαρη για να απολεπίσετε το πρόσωπο και το σώμα σας. Απλά προσθέστε μερικά αιθέρια έλαια, ελαιόλαδο και λίγη ζάχαρη, ανακατέψτε και είστε έτοιμοι.

Τσάι

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φακελάκια τσαγιού τους για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πράσινο τσάι για την ανανέωση και τη σύσφιξη του δέρματος. Μπορείτε επίσης να ψεκάσετε το πράσινο τσάι πριν από την εφαρμογή της αντηλιακή σας. Είναι γνωστό ότι προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου.
Λεμόνι
Τα λεμόνια έχουν αντιμυκητιακές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που τα καθιστούν μια τέλεια λύση για την ακμή και τα σπυράκια.  Απλά περάστε το λεμόνι στο πρόσωπό σας σε μια ανοδική και προς τα έξω κυκλική κίνηση. Ο χυμός του λεμονιού βοηθά επίσης να απαλλαγείτε από το λιπαρό δέρμα, φωτίζει τον τόνο του δέρματός σας, και λευκαίνει τα δόντια.

Μέλι  

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μέλι σε μάσκες μαλλιών για να προσθέσετε λάμψη. Μπορείτε να κάνετε απολέπιση προσώπου σε συνδυασμό με άλλους τύπους συστατικών για να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το μέλι σε ένα κερί σακχάρου για να αφαιρέσετε τις τρίχες. Το μέλι θα σας βοηθήσει επίσης να ανακουφιστείτε από ένα ηλιακό έγκαυμα, απλά αλείφοντας το επάνω στην πληγείσα περιοχή.

Γιαούρτι  

Θα σας βοηθήσει αν έχετε κάποιο εξάνθημα ή αν αντιμετωπίζετε ερυθρότητα. Μπορεί να αναμιχθεί με μέλι ή άλλα συστατικά για να κάνει μια μάσκα προσώπου για την καταπολέμηση των ρυτίδων και να κρατήσει το δέρμα σας πιο ενυδατωμένο. Σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα απλό γιαούρτι χωρίς άρωμα, έτσι ώστε να μην ερεθίζει το δέρμα.

Ομάδα neadiatrofis.gr