Το καλύτερο μυστικό ομορφιάς!

Για πολλούς, η μυρωδιά της καρύδας φέρνει στο μυαλό τους ένα τροπικό καταφύγιο. Για άλλους, μπορεί να φέρνει μια παγωμένη pina colada. Αλλά ξέρατε ότι μέσα σε αυτό το σκληρό καφέ κέλυφος βρίσκεται ένα ισχυρό εργαλείο ομορφιάς;

Το λάδι καρύδας, που βρίσκεται συχνά στην κουζίνα και χρησιμοποιείται για το μαγείρεμα, έχει χίλιες καλλυντικές χρήσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα. Μπορείτε να βρείτε λάδι καρύδας, τόσο εκλεπτυσμένο και ανεπεξέργαστο, στο τοπικό μανάβικο σας.

Διαβάστε τους έξυπνους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε αυτό το θαυματουργό λάδι για να ενισχύσετε την ομορφιάς σας.

Θεραπεία για τα σκασμένα χείλη
Τρίψτε μια μικρή ποσότητα από λάδι καρύδας πάνω από ξηρά και σκασμένα χείλη για να τα θεραπεύσετε και να τα ενυδατώσετε.  Επαναλάβετε συχνά. Ως μπόνους, τα χείλη σας θα έχουν τη γεύση και την οσμή της καρύδας.

Καθαρίζει το make up
Αυτό είναι ιδιαίτερα καλό για τα άτομα με ευαίσθητο δέρμα. Ζεστάνετε λίγο λάδι καρύδας στα δάχτυλά σας και κάντε απαλό μασάζ στο πρόσωπό σας για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ, ακόμη και τη μάσκαρα.Μετά το μασάζ στο δέρμα σας, σκουπίστε απαλά το υπόλειμμα με μια υγρή πετσέτα.

Ηλιακό έγκαυμα 
Εάν πάθει έγκαυμα από τον πολύ ήλιο, τρίψτε απαλά λίγο λάδι καρύδας πάνω στο έγκαυμα για να ηρεμήσει και να ενυδατώσει το δέρμα.

Ψαλίδα και φριζάρισμα
Ζεστάνετε λίγο λάδι στα χέρια σας και βάλτε στις άκρες των μαλλιών για να σφραγίσετε προσωρινά την ψαλίδα. Μπορείτε να εξομαλύνετε επίσης ένα μικρό κομμάτι των μαλλιών σας για να ελέγξετε το φριζάρισμα


Φωτίστε τα σημάδια ηλικίας
Τρίψτε λίγο λάδι καρύδας πάνω από τα σημάδια ηλικίας αλλά και αυτά από τον ήλιο για να φωτίσει φυσικά η χρώση του δέρματος. Το λάδι καρύδας είναι επίσης γνωστό ότι βοηθά στη μειώσει των ραγάδων και των κιρσών.

Ομάδα neadiatrofis.gr