Υλικά
3 φλιτζάνια βολβούς από παντζάρι βρασμένους και κομμένους σε μέτριους κύβους
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
½ φλιτζάνι καρύδια κοπανισμένα

Αλάτι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι από κρασί
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και με δύο κουτάλια ανακατεύουμε καλά ώστε να αναμιχθούν εντελώς όλα τα υλικά. Τοποθετούμε στο ψυγείο για ½ ώρα προτού σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr