Υλικά
1 μεσαία αραβική πίτα
1 μέτριο αγγούρι με το φλούδι κομμένο σε ροδέλες
2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών

2 φύλλα πράσινη λόλα
2 ροδέλες ντομάτας
2 κ.σ. καλαμπόκι
½ φλιτζάνι ρόκα ψιλοκομμένη
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας κρέμα μπαλσάμικο
Λίγο αλάτι

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε πολύ λίγο την αραβική πίτα σε μια τοστιέρα ή σε φούρνο μικροκυμάτων (όχι για να ψηθεί αλλά να μαλακώσει). Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τη ρόκα με το αλάτι, την κρέμα μπαλσάμικου και το ελαιόλαδο. Ανοίγουμε την αραβική πίτα και απλώνουμε το τυρί κρέμα. Επάνω του απλώνουμε τη λόλα και στη συνέχεια την ντομάτα και το αγγούρι. Προσθέτουμε τη ρόκα και από πάνω το καλαμπόκι. Τυλίγουμε την πίτα μας και σερβίρουμε ή πακετάρουμε για το γραφείο, το σχολείο, το αυτοκίνητο.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr