Υλικά
2 φλιτζάνια βολβούς από παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε μεγάλους κύβους
1 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας ξύδι
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ τοποθετούμε τα κομμένα παντζάρια. Από πάνω πασπαλίζουμε το μαϊντανό και το σκόρδο. Ραντίζουμε με το λάδι και το ξύδι, αλατωπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr