Υλικά
1 φλιτζάνι ρόκα
½ κόκκινη λόλα
1 φλιτζάνι σπανάκι
1 φέτα πεπόνι κομμένο σε χονδρούς κύβους

50γρ. ροκφόρ κομμένο σε κύβους
2 κ.σ. καρυδόψιχα χονδροσπασμένη
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μηλόξυδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε μία σαλατιέρα ρίχνουμε τη ρόκα, τη λόλα και το σπανάκι κομμένα σε χοντρά κομμάτια. Προσθέτουμε το πεπόνι, τα καρύδια και το ροκφόρ. Χτυπάμε το ελαιόλαδο, το μηλόξυδο, το αλάτι και το πιπέρι και περιχύνουμε τη σαλάτα μας. Αφήνουμε για 10 λεπτά να απορροφήσουν τα λαχανικά τη σως και σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr