Υλικά
500 γραμμ. κολοκυθάκια
2 κρεμμύδια ξερά
4 κουταλιές της σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
200 γραμμ. ανθότυρο
100 γραμμ. φέτα

100 ml κρέμα γάλακτος light
1 φύλλο ζύμης χωριάτικο έτοιμο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
πιπέρι

Εκτέλεση:
Πλένετε τα κολοκυθάκια και τα κόβετε σε μικρά κυβάκια. Καθαρίζετε τα κρεμμύδια, τα ψιλοκόβετε και μαζί με τα κολοκυθάκια τα σοτάρετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι για περίπου δέκα λεπτά, ή μέχρι να ελαττωθούν πάρα πολύ τα υγρά. Μειώνετε λίγο τη θερμοκρασία ρίχνετε το δυόσμο, πιπέρι, τα τυριά θρυμματισμένα και την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύετε με μια σπάτουλα και το βγάζετε από τη φωτιά. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου Βάζετε τη γέμιση σε μικρά πυρίμαχα μπωλάκια. Ανοίγετε το φύλλο και με κουπάτ κόβετε μικρά στρογγυλά φύλλα, με τα οποία κλείνετε το κάθε μπωλάκι. Με ένα πινέλο λαδώνετε την εξωτερική τους επιφάνεια και ψήνετε για περίπου μισή ώρα.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr