Υλικά για το φιλέτο γαλοπούλας:
1 φιλέτο γαλοπούλας κομμένο σε κύβους (400γρ.)
Χυμό από 1 πορτοκάλι
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
½ κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
¼ φινόκιο κομμένο σε κύβους

1 κ.γ. ψιλοκομμένο θυμάρι
Χυμό από ½ λεμόνι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Υλικά για τον πουρέ καρότου:
2 μέτριες πατάτες
5 μέτρια καρότα
1 κ.σ. Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο
1 φλ. ελληνικού καφέ άπαχο γάλα
½ κ. εσπρέσσο τριμμένο μοσχοκάρυδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τα καρότα και βράζουμε μέχρι να μαλακώσει το καρότο. Σε μια άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 2 λεπτά τη γαλοπούλα, προσθέτουμε όλα τα λαχανικά και συνεχίζουμε για 1 λεπτό. Σβήνουμε με το πορτοκάλι και όταν εξατμιστούν τα υγρά προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το θυμάρι και το λεμόνι και βράζουμε σε μέτρια έως δυνατή φωτιά μέχρι να μελώσει το φαγητό. Σουρώνουμε την πατάτα και το καρότο και τα ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε με ένα σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σερβίρουμε περιμετρικά του πιάτου τον πουρέ και στο κέντρο τις μπουκιές.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το benecol.gr