Υλικά
½ λάχανο λεπτοκομμένο
2 καρότα κομμένα σε λεπτές ροδέλες
1 χούφτα κάσιους
1 ξινόμιλο

Για το ντρέσινγκ
½ κούπα στραγγιστό γιαούρτι
4 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές μουστάρδα
2 κουταλιές μηλόξιδο
1 κουταλιά ζάχαρη

Εκτέλεση
Σε ένα μπωλ βάζετε το λάχανο, το ξινόμηλο και το καρότο λεπτοκομμένα. Προσθέτετε τα κάσιους. Σε ένα μπολάκι χτυπάτε το λάδι και το γιαούρτι. Κατόπιν προσθέτετε το ξίδι , τη ζάχαρη και τη μουστάρδα. Τα χτυπάτε μέχρι να δημιουργηθεί μια κρεμώδης σάλτσα και τη ρίχνετε στη σαλάτα. Ανακατεύετε καλά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr