Υλικά
1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive
7 κουταλιές της σούπας λικέρ πορτοκάλι
250 γρ σοκολάτα λευκή
100γρ μαργαρίνη
1 φλιτζάνι ινδοκάρυδο

6 κουταλιές της σούπας ξύσμα πορτοκαλιού

Εκτέλεση
Χτυπάμε τα μπισκότα στο γουδί ώστε να σπάσουν σε μικρά κομμάτια αλλά να μη γίνουν σκόνη. Τα περιχύνουμε με το ποτό και τα ανακατεύουμε καλά. Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με τη μαργαρίνη. Μόλις λιώσει την αποσύρουμε από τη φωτιά και την προσθέτουμε στα μπισκότα. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Στη συνέχεια πλάθουμε το υλικό μας σε μικρές μπαλίτσες, σε μέγεθος ίσο με ένα σοκολατάκι. Βάζουμε σε ένα ταψάκι το ινδοκάρυδο ανακατεμένο με το ξύσμα πορτοκαλιού και ρολάρουμε τα σοκολατάκια μας στο μίγμα αυτό, ώστε να καλυφθεί όλη η εξωτερική τους επιφάνεια.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr