Υλικά
250 γρ. σπαγγέτι ολικής άλεσης
1 κούπα του τσαγιού φρέσκο αρακά
50 γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό, τριμμένο
10 τοματίνια κομμένα στη μέση

1 κ. γ. φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο
2 κ. σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό, ρίχνουμε τον αρακά, βράζουμε για 5 λεπτά, και ρίχνουμε το σπαγγέτι. Βράζουμε για 8 λεπτά και σουρώνουμε το σπαγγέτι με τον αρακά, Στη συνέχεια, τα αδειάζουμε, ζεστά όπως είναι, σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύομε μέχρι να παντρευτούν όλες οι γεύσεις καλά και σερβίρουμε. Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το 1/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό.

Πηγή : benecol.gr