Υλικά
χυμός από 1 μεγάλο καρότο
Χυμός από ½ λεμόνι
Χυμός από 1 πορτοκάλι
Χυμός από 2 βολβούς πατζαριού
χυμός από 1 μήλο

4-5 φύλλα μέντα
1 κουτ. γλυκού μέλι

Εκτέλεση
Βάζουμε το καρότο, το πατζάρι και το μήλο σε ένα αποχυμωτή και παίρνουμε το χυμό τους. Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε το χυμό από το λεμόνι και το πορτοκάλι, το χυμό που φτιάξαμε στον αποχυμωτή και το μέλι και χτυπάμε καλά ώστε να ομογενοποιηθούν. Σε ένα ποτήρι ρίχνουμε 2 φύλλα μέντας και με ένα γουδόχερο πατάμε καλά καλά τα φύλλα για να βγάλουν λίγο υγρό και να απελευθερωθεί το άρωμά του. Ρίχνουμε το φρουτοποτό στο ποτήρι και διακοσμούμε με άλλα 2 φύλλα μέντας που τοποθετούμε από πάνω.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr