Υλικά
Για το γύρο:
400 γρ. πανσέτες λεπτοκομμένες
400 γρ. μπούτι χοιρινό σε λεπτές φέτες

Για τη σάλτσα:
2 κρεμμύδια, καθαρισμένα
1 κουτ.σούπας σκορδοπίπερο
1 κουτ. γλυκού πάπρικα
1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
½ φλιτζ. Χωριό ελαιόλαδο Ορεινές Περιοχές
1 κουτ. γλυκού ρίγανη, ξερή
1 κουτ. γλυκού θυμάρι, ξερό

Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μούλτι τα κρεμμύδια και το Χωριό ελαιόλαδο Ορεινές Περιοχές. Τα πολτοποιούμε μέχρι να γίνουν κρέμα. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα βαθύ σκεύος και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Στρώνουμε σε επιφάνεια κοπής ένα αντικολλητικό χαρτί και πάνω σε αυτό απλώνουμε τις λεπτές φέτες χοιρινού (μπούτι και πανσέτα) και τις αλείφουμε με τη σάλτσα. Βάζουμε τη μια φέτα πάνω στην άλλη και τυλίγουμε σε ρολό με τη βοήθεια του χαρτιού. Δένουμε σφιχτά το ρολό με σπάγκο μαγειρικής. Βάζουμε το ρολό στο φούρνο και ψήνουμε για 1½ ώρα. Όταν το ρολό είναι έτοιμο το αποσύρουμε από το φούρνο, το ξετυλίγουμε από το χαρτί και το κόβουμε με ηλεκτρικό μαχαίρι ή με ένα μεγάλο κοφτερό μαχαίρι σε λεπτές λωρίδες.

Πηγή : minervahorio.gr