Ένα σούπερ κολπάκι για να γίνει η ομελέτεα αφράτη!

Κάποιοι δεν τρώνε ομελέτες είτε γιατί αποφεύγουν το αυγό είτε γιατί δεν τους αρέσουν. Αυτοί, όμως, που τις τιμούν, τις θέλουν μεγάλες και αφράτες.

Για να φτιάξετε μια πιο αφράτη και ζουμερή ομελέτα, χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα.

Πώς; Ανετα.

Πάρτε περίπου 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα, προσθέστε τρία αυγά και κτυπήστε.

Μαγειρέψτε τη όπως συνηθίζετε και θα δείτε πώς θα προκύψει μια πολύ μεγαλύτερη ομελέτα.

Αυτό συμβαίνει επειδή το διττανθρακικό νάτριο λειτουργεί ως διογκωτικό μέσο δημιουργώντας φυσαλίδες που κάνουν την ομελέτα πιο αφράτη!