Πανεύκολη σάλτσα με αβοκάντο για κρέας, ψάρι και θαλασσινά

Υλικά
2 πολύ ώριμα αβοκάντο
1 μικρό κρεμμύδι ξερό

2 κουταλιές της σούπας ξύδι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Λίγό αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το αβοκάντο από το φλούδι και το κουκούτσι και το ρίχνουμε στο μπλέντερ. Καθαρίζουμε και το κρεμμυδάκι και το προσθέτουμε και αυτό.
Προσθέτουμε και όλα τα άλλα υλικά και χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Αδειάζουμε σε ένα μπολάκι και σερβίρουμε.
Συνοδεύει πολύ ωραία ψητά κρέατα, ψάρι και θαλασσινά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr