Υλικά
2 αυγά βρασμένα
60 γρ. φέτα
1 μικρό κρεμμυδάκι
1 σέλερι μέτριου μεγέθους
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
3 κουταλιές της σούπας κρουτόν
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα αυγά και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Ψιλοκόβουμε σε ένα μπολ το σέλερι και το κρεμμυδάκι και ρίχνουμε τα αυγά και τη φέτα, αφού προηγουμένως την έχουμε θρυμματίσει. Προσθέτουμε το γιαούρτι με τη μουστάρδα, το κρεμμυδάκι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr