Να γιατί δεν πρέπει να πολτοποιείτε την τομάτα στo multi!

Αν συνηθίζετε να πολτοποιείτε την τομάτα στο multi για να την βάλετε στην σάλτσα, τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι μαζί με αυτή διαλύονται και οι σπόροι της. Τι σημαίνει αυτό; Δείτε παρακάτω.
Όταν οι σ πόροι διαλύονται και μαγειρεύονται, τότε το αποτέλεσμα είναι το φαγητό μας να πικρίσει. Μπορείτε να κόβετε την τομάτα σε μικρούς κύβους με το μαχαίρι και να την χρησιμοποιείτε με αυτό τον τρόπο στις σάλτσες σας.

Δείτε και ένα σχετικό βίντεο για το πως να κόψετε μια τομάτα με μαχαίρι σε κύβους!


Να γιατί δεν πρέπει να πολτοποιείτε την τομάτα στo multi! Reviewed by spartacus on 4/05/2017 02:00:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Νέα Διατροφής ©2015
Powered By BV

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.