Πως να μακρύνεται τα μαλλιά σας “σούπερ” γρήγορα!

Γνωρίζατε ότι υπάρχει τρόπος να μεγαλώσετε τα μαλλιά σας πολύ γρήγορα και να είναι και σούπερ υγιή;
Αυτή η ρουτίνα θα κάνει τα μαλλιά σας να αυξηθούν σούπερ γρήγορα, πραγματικά γρήγορα! Όχι μόνο θα έχετε μακριά μαλλιά, αλλά θα είναι εξαιρετικά υγιή και λαμπερά!

Τι θα χρειαστείτε
Μια βούρτσα μαλλιών με φυσική τρίχα από αγριογούρουνο
Μια βούρτσα με προεξοχές

1 Φυσικό σαμπουάν
Οδηγίες

1. Μην πλένετε τα μαλλιά σας κάθε μέρα! Αλλά κάθε τρίτη με τέταρτη ημέρα. Αυτό θα “σώσει” τα μαλλιά σας από το να χάσουν τα πολύτιμα έλαια τους, που τα τρέφουν και τα  προστατεύουν. Κρατήστε τα μαλλιά σας σε πλεξούδες κατά τη διάρκεια των ημερών που δεν θα τα λούσετε.
2. Βουρτσίστε τα μαλλιά σας με τη βούρτσα που θα έχει προεξοχές για να ενεργοποιήσετε τους θύλακες της τρίχας. Αυτό θα κάνει τα μαλλιά σας να μεγαλώσουν γρηγορότερα. Κάντε μασάζ με τη βούρτσα γύρω από το τριχωτό της κεφαλής σας για περίπου 10 λεπτά κάθε μέρα.

3. Βουρτσίστε τα μαλλιά σας από τη ρίζα μέχρι την άκρη χρησιμοποιώντας τη βούρτσα με τις φυσικές τρίχες αγριογούρουνου για να τραβήξετε τα έλαια από τις ρίζες ως τις άκρες. Αυτό θα κρατήσει τα μαλλιά σας υγιή και ενυδατωμένα. 


4. Αγοράστε και χρησιμοποιήστε ένα φυσικό σαμπουάν, όταν έρθει η ώρα να πλείνετε τα μαλλιά σας. Βρείτε αυτό που έχει φυσικά συστατικά αντί των χημικών ουσιών.
Ομάδα neadiatrofis.gr