Το δεντρολίβανο, βότανο για την ανάπτυξη των μαλλιών!

Στη σημερινή εποχή της σκόνης και της ρύπανσης, ο καθένας βιώνει επικίνδυνες συνέπειες για τα μαλλιά και το δέρμα, ακόμα και όταν τα φροντίζει με διάφορους τρόπους.

Ωστόσο, έχουμε την τάση να ξεχνάμε ότι ο ήλιος και η ρύπανση μπορεί να κάνει το δέρμα και τα μαλλιά μας επιρρεπείς και ευάλωτα σε βλάβες.

Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία της φύσης? Και ότι η φύση έχει θεραπεία για κάθε ανθρώπινη ασθένεια και το πρόβλημα.

Μια από αυτές βρίσκεται συνήθως σαν βότανο στον κήπο και μπορεί να δώσει όμορφα μακριά μαλλιά χωρίς παρενέργειες. Αυτό το βότανο είναι το δεντρολίβανο.

Οφέλη από Δεντρολίβανο:

Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Maryland Medical Center, το δεντρολίβανο έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και αιώνες για την τόνωση της ανάπτυξης των μαλλιών. Εκτός από την πληθώρα των παροχών υγείας επίσης, λειτουργεί αποτελεσματικά στην καθυστέρηση του γκριζαρίσματος των μαλλιών. σε καθεστώς φροντίδας των μαλλιών σας.

Μερικά από τα πρόσθετα οφέλη του δεντρολίβανου περιλαμβάνουν:

Τόνωση και βελτίωσει της κυκλοφορίας του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής, ως αποτέλεσμα την προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών
Η αντιβακτηριακή ιδιότητα του βοτάνου βοηθά να καθαρίσει τον άξονα των μαλλιών
Αποτρέπει το πρόωρο γκριζάρισμα των μαλλιών

‘Ελαιο δενδρολίβανου για την τριχοφυΐα

Προσθέστε δύο σταγόνες έλαιο δενδρολίβανου με μία κουταλιά της σούπας κανονικό λάδι, βάλτε το στα μαλλιά σας και κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής.

Τυλίξτε μια ζεστή πετσέτα γύρω από το κεφάλι σας και αφήστε το για όλη τη νύχτα πριν λουστείτε.
Χρησιμοποιήστε το κάποιες φορές τον μήνα και θα δείτε αποτελέσματα.

Ομάδα neadiatrofis.gr