Υλικά
½ κιλό κιμά γαλοπούλας
1 μέτριο κρεμμύδι πολτοποιημένο
8 φέτες ψωμί του τοστ τριμμένο στο μπλέντερ σε ψίχουλα
1 αυγό

2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, ώστε να γίνει μια ομοιογενής ζύμη. Ζυμώνουμε σε μπιφτέκια μέτριου μεγέθους και τα τοποθετούμε σε ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στον αέρα μέχρι να ροδίσουν από τη μια μεριά. Τα γυρίζουμε από την άλλη πλευρά και μόλις ροδίσουν και από εκεί είναι έτοιμα.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr