Υλικά
180 γρ. ταχίνι
¾ φλιτζανιού χυμό πορτοκαλιού
200 γρ. ζάχαρη
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κ. γ. baking powder

½ φλιτζάνι κακάο σε σκόνη
ξύσμα από 1 πορτοκάλι ακέρωτο

Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ μπολ αναμιγνύουμε το ταχίνι με το χυμό πορτοκάλι και στη συνέχεια τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ξύσμα του πορτοκαλιού και μετά το κακάο και το αλεύρι μαζί με το baking powder. Ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια βάζουμε το μίγμα σε λαδωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου 1 ώρα.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr