Υλικά
2 κεσεδάκια γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
250γρ μαργαρίνη
5 κ. γλυκού baking powder
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι ακέρωτο
1 σφηνάκι κονιάκ

½ φλιτζάνι καρύδια σπασμένα σε μικρά κομμάτια
2 φλιτζάνια ζάχαρη
3 ½ φλιτζάνια αλεύρι
3 αυγά

Εκτέλεση
Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και προσθέτουμε σιγά σιγά τα αυγά όσο συνεχίζουμε το χτύπημα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ξύσμα, το γιαούρτι, το κονιάκ και στο τέλος σιγά σιγά το αλεύρι, το baking powder και τα καρύδια. Βάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 45 λεπτά. Μόλις πάρει χρώμα (στα πρώτα 20 λεπτά περίπου) σκεπάζουμε το ταψί με λαδόκολλα για να μην καεί η επιφάνεια. Στολίζουμε είτε με γλάσο σοκολάτας, είτε με ζάχαρη άχνη