Θα πίστευε κανείς ότι κάθε είδους ύπνος θα σας βοηθήσει να μείνετε νέοι, αλλά προφανώς αυτό δεν ισχύει όταν κοιμάστε μπρούμυτα!

Σύμφωνα με τη θεωρία της  κλινικής καθηγήτριας δερματολογίας στο “Tulane University School of Medicine”, Mary Lupo, μια από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα των μη χειρουργικών αναζωογονήσεων του δέρματος, η θέση που κοιμόμαστε  μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην εμφάνισή μας – όσο η ηλιοθεραπεία και το κάπνισμα. Η Lupo, μπορεί να καταλάβει σε τι θέση κοιμάται κάθε γυναίκα, απλά κοιτάζοντας το πρόσωπο της!


Αν κοιμάστε μπρούμυτα, μπορείτε να καταλήξετε με μια ρυτίδα στη μύτη σας από την πλευρά του προσώπου που κοιμάστε. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα υποφέρετε, επίσης, από την εμβάθυνση των μαύρων κύκλων που προκαλούνται από την κακή κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Αν κοιμάστε με ένα ή και δύο μαξιλάρια αυτό θα βοηθήσει να αποφύγετε τους μαύρους κύκλους. Αυτό σημαίνει ότι τα υγρά έχουν την ευκαιρία να στραγγίξουν από την περιοχή των ματιών κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Μπορείτε να αφαιρέσετε όλα αυτά τα αποκαλυπτικά σημάδια με το να κοιμάστε ανάσκελα!

Από την άλλη πλευρά, αν κοιμάστε ανάσκελα, αυτό σημαίνει ότι δεν κοιμάστε καθόλου, ή ότι ροχαλίζετε.Τελικά ο ύπνος στο ένα πλευρό ίσως είναι ο καλύτερος!

Ομάδα neadiatrofis.gr