Απλές και φυσικές λύσεις για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους

Οι μαύροι κύκλοι σας ταλαιπωρούν, δίνοντάς σας άγρυπνες νύχτες; Έχετε δοκιμάσει όλα τα άλλα καλλυντικά που διατίθενται στην αγορά, αλλά τίποτα δεν λειτούργησε. Και για προφανείς λόγους δεν θέλετε να πάτε για μια χειρουργική επέμβαση. Αμηχανία; Εδώ σας προτείνουμε μερικές πολύ απλές και φυσικές λύσεις για την εξάλειψη αυτών των σκοτεινών γραμμών.

1. Βάλτε κρύα φακελάκια τσαγιού για να μειώσετε τους μαύρους κύκλους

2. Τοποθετήστε δύο φέτες αγγουριού πάνω στα μάτια σας και ξεκουραστείτε για λίγο.

3.Εφαρμόστε στους μαύρους κύκλους μπάλες βαμβάκι εμποτισμένο σε ροδόνερο σε κλειστά μάτια για 15 λεπτά. Η μέθοδος αυτή θεωρείται ότι είναι μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες για τους μαύρους κύκλους.

4. Οι αναζωογονητικές ιδιότητες της πατάτας επίσης μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικές για τους μαύρους κύκλους. Τοποθετήστε ένα λεπτό στρώμα πατάτας σε κάθε βλέφαρο για 10 λεπτά. Δείτε το αποτέλεσμα σε λίγες μέρες!

5. Ένα μείγμα από αμυγδαλέλαιο και μέλι θα πρέπει να εφαρμόζεται για την πληγείσα περιοχή κάθε βράδυ πριν τον ύπνο. Θα δείτε μια αξιοσημείωτη βελτίωση σε δύο με τρεις εβδομάδες.

6. Μια άλλη απλή και αποτελεσματική θεραπεία στο σπίτι για να θεραπεύσετε τους μαύρους κύκλους είναι ο χυμός μέντας.

7. Μην ξεχνάτε να φοράτε αντηλιακό με SPF τουλάχιστον 30 κάτω από τα μάτια, όταν βγείτε έξω στον ήλιο. Αυτό αποτρέπει την αποδυνάμωση του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες του ηλίου.

8. Ξεκινήστε με μια καλά ισορροπημένη διατροφή, προσθέστε μια πολυβιταμίνη, και φροντίστε να πίνετε άφθονο νερό όλη την ημέρα. Αποφύγετε το αλκοόλ και την καφεΐνη.

9. Ξεκινήστε πίνοντας 8-10 ποτήρια νερό καθημερινά για να καθαρίσει το σώμα σας από όλες τις ακαθαρσίες που συμβάλλουν στους μαύρους κύκλους.

Ομάδα neadiatrofis.gr 

Καταναλώστε πολλά πράσινα φυλλώδη λαχανικά και τα φρούτα για να κρατήσει το σώμα σας ενυδατωμένο αρκετά.

Η περιοχή κάτω από τα μάτια σας έχει πολύ ευαίσθητο δέρμα, χρησιμοποιήστε ποτέ τόσο τη χημική χλωρίνη.