Αυτό το ξέρατε;…!

Επειδή κάποια μυστικά ομορφιάς δεν μπορούν να μείνουν κρυφά..σας αποκαλύπτουμε μερικά από αυτά παρακάτω!

1. Για μαλακά, μεταξένια μαλλιά, κάνετε μασάζ στο κεφάλι σας με πλούσιο λάδι καρύδας μία φορά την εβδομάδα, οδηγώντας το στα μαλλιά σας. Αφήστε το να μείνει για σχεδόν τρεις ώρες πριν από το ξέβγαλμα με σαμπουάν και νερό.

2.  Για λαμπερά μαλλιά, αναμείξτε ένα αυγό με πουρέ από μπανάνα και εφαρμόστε το ως μια παχιά πάστα στα μαλλιά σας. Αφήστε το για 10-30 λεπτά, ανάλογα με την υφή των μαλλιών σας. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε ως συνήθως και βάλτε αν θέλετε και λίγο conditioner μόνο στις άκρες των μαλλιών.

3. Μία φορά την εβδομάδα, χρησιμοποιήστε μια μάσκα προσώπου με φυσικό μέλι για πιο μαλακό δέρμα και για να καθαρίζουν οι πόροι. Το μέλι είναι ένα φυσικό αντι-βακτηριακό και ο καλύτερος τύπος να χρησιμοποιήσετε είναι ένα ακατέργαστο μέλι, το οποίο έχει συνήθως ζαχαρώδη υφή και δεν στάζει.

4.  Για φυσική βαφή μαλλιών, χρησιμοποιείστε χέννα και προσθέστε λίγο λεμόνι για την πάστα. Αφήστε το στα μαλλιά σας για περίπου τριάντα λεπτά για μία φυσική κοκκινωπή, πυρόξανθη απόχρωση.

5. Για να ενισχύσετε και να δώσετε ελαστικότητα στις τρίχες σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να πλύνετε τα μαλλιά σας με το νερό που βράσατε ρύζι. Τα μαλλιά σας θα δυναμώσουν και θα γίνουν λαμπέρα και όμορφα.

6. Χρησιμοποιήστε ένα μείγμα από καθαρό ελαιόλαδο με 1/2 μέρη θαλασσινό αλάτι ως scrub σώματος κατά το ντους. Αυτός ο μαγικός συνδυασμός εξαλείφει πλήρως την ανάγκη για λοσιόν και είναι ιδανικός για χειμερινές καιρικές συνθήκες.

Ομάδα neadiatrofis.gr