Δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε απαλό, κρεμώδες παγωτό, με ένα μόνο συστατικό  και χωρίς παγωτομηχανή! Το μαγικό συστατικό που μπορεί να κτυπηθεί και να γίνει ένα τέλειο, πλούσιο και μεταξένιο παγωτό, χωρίς πρόσθετα γαλακτοκομικά, γλυκαντικές ουσίες ή άλλα συστατικά, είναι…η ΜΠΑΝΑΝΑ!

Πολύ απλά. παγώνετε τις μπανάνες (στην κατάψυξη) και στη συνέχεια τις βάζετε στο μπλέντερ μέχρι να γίνει το μείγμα κρεμώδες και αφράτο. 

Αυτό ήταν όλο, και πιστέψτε μας είναι ένα απολαυστικότατο παγωτό!
Φυσικά, μπορείτε να πειραματιστείτε και με άλλες γεύσεις. Μπορείτε να προσθέσετε μέλι, φυστικοβούτυρο, μερέντα και μπισκότο κ.λ.π.

Ομάδα neadiatrofis.gr