Διώξτε γρήγορα και απλά τους λεκέδες από λάδι!

Υπάρχει ελπίδα ακόμη και για τους πιο δύσκολους λεκέδες από λάδι που εγκαθίστανται στην κουζίνα, σε ηλεκτρικές συσκευές και στους τοίχους. 

Αν οι τοίχοι της κουζίνας έχουν λεκέδες από λάδι
Ο συνδυασμός της μαγειρικής με λάδι, ο ατμός και η σκόνη δημιουργούν ένα κολλώδες υπόλειμμα στις επιφάνειες της κουζίνας σας. Καθαρίστε το λάδι από τους τοίχους σας,και τα ντουλάπια με το πλύσιμο τους με ένα σφουγγάρι βουτηγμένο σε μη αραιωμένο λευκό ξύδι. Χρησιμοποιήστε ένα άλλο σφουγγάρι εμποτισμένο με νερό για να ξεπλύνετε, στη συνέχεια, σκουπίστε με χαρτί κουζίνας. Συμβουλή:. Μην ξεχνάτε την κορυφή του ψυγείου σας, η οποία μπορεί να γεμίσει με λεκέδες!

Έχει γεμίσει με λίπη ο φούρνος μικροκυμάτων;
Αν το εσωτερικό του φούρνου σας είναι ένα πραγματικό χάος, χρησιμοποιήστε για το μαλάκωμα την δύναμη του ατμού. Ανακατέψτε 1/2 φλιτζάνι λευκό αποσταγμένο ξίδι και 1/2 φλιτζάνι νερό σε ένα γυάλινο μπολ, στη συνέχεια, αφήστε να πάρει βράση μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων. Αφαιρέστε προσεκτικά το ζεστό μπολ και σκουπίστε το φούρνο μικροκυμάτων με χαρτί κουζίνας.


Έχετε ένα κάδο σκουπιδιών για όλα τα σκουπίδια;

Μια πηγή πραγματικής βρωμιάς που συχνά παραβλέπεται είναι τα σκουπίδια της κουζίνας. Τα ίχνη των τροφίμων και των υγρών πέφτουν έξω από τον κάδο και πάνω του, αφήνοντας ένα δύσοσμο χάος. Τρίψτε με απορρυπαντικό πιάτων και μια βούρτσα (η μπανιέρα σας είναι ένα ιδανικό μέρος για αυτό το έργο). Ξεπλύνετε και στεγνώστε καλά με χαρτί κουζίνας. 

Ομάδα neadiatrofis.gr