Έτσι δεν θα μουχλιάσει το βούτυρο!

Δείτε με πιο τρόπο την επόμενη φορά θα αποτρέψετε τη μούχλα να φτάσει στο βούτυρό σας!

Το διάστημα για να το καταναλώσετε δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 1-2 μήνες από το άνοιγμα της συσκευασίας. Φυλάσσεται στο ψυγείο καλά κλεισμένο στη συσκευασία του ή σε αλουμινόχαρτο και δεν πρέπει να μένει πολλή ώρα σε θερμοκρασία δωματίου.

Aλλοιώσεις: Aλλάζει χρώμα, εμφανίζει μούχλα και αρχίζει να μυρίζει.


Tip:
Tο βούτυρο παίρνει τη μυρωδιά από άλλα τρόφιμα, γι’ αυτό φροντίστε να είναι καλά κλεισμένο.

Ομάδα neadiatrofis.gr