Αν είστε λάτρεις των σκούρων βερνικιών, τότε γνωρίζετε πόσο δύσκολα φεύγουν οι λεκέδες μετά το ξέβαμμα τους. Εδώ όμως θα δείτε έξι από τους καλύτερους τρόπους για να επαναφέρετε το λευκό στα νύχια σας.

1. Λευκαντική Οδοντόκρεμα

 Είναι εύκολο και λειτουργεί!Χρησιμοποιήστε μια λευκαντική οδοντόκρεμα και μια οδοντόβουρτσα για μωρά. Εφαρμόστε στα νύχια σας για μια καλή απολέπιση για ένα λεπτό ή δύο. Μπορεί να χρειαστεί να το κάνετε πολλές φορές ανάλογα με το πόσο είναι χρωματισμένα τα νύχια σας. Η λευκού χρώματος οδοντόκρεμας λειτουργεί καλύτερα σε αντίθεση με την μπλε ή πράσινη. Η λευκαντική οδοντόκρεμα με την προσθήκη μαγειρικής σόδας έχει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα!

2. Χυμός λεμονιού και μαγειρική σόδα

Στύβουμε μισό λεμόνι (ή και περισσότερο) σε ένα πλαστικό μπολ και στη συνέχεια προσθέτουμε μαγειρική σόδα. Ανακατεύουμε μέχρι να μια ωραία λεία πάστα.  Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε μια παλιά οδοντόβουρτσα για να τρίψουμε τα νύχια μας με αυτό. Ξεβγάζουμε και επαναλαμβάνουμε αν χρειαστεί.

3. 3% υπεροξειδίου του υδρογόνου και μαγειρική σόδα

Ανακατέψτε τα δύο μαζί έως ότου έχετε μια πάστα. Καλύψτε τα νύχια σας με αυτό και αφήστε το μείγμα να καθίσει πάνω τους για περίπου 3 λεπτά πριν το ξεβγάλετε με χλιαρό νερό.

4. Καθαριστικό για την Οδοντοστοιχία

Διαλύστε ένα ζευγάρι δισκίων σε ζεστό νερό, και βυθίστε τα νύχια σας σε αυτό για περίπου 5 λεπτά.

5. Μολύβι για την λεύκανση των νυχιών

Εφαρμόστε το στις άκρες των νυχιών σας για να τις κάνετε να φαίνονται πιο υγιή (σχεδόν μοιάζει με γαλλικό μανικιούρ, αλλά πιο φυσικό).

6. Base Coat
Αποτρέψτε τα χρωματισμό των νυχιών, χρησιμοποιώντας ένα βερνίκι βάσης πριν εφαρμόσετε το βερνίκι με το χρώμα
Ομάδα neadiatrofis.gr