Υπάρχουν πολλές απλές, εύκολες λύσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε και να εξασκηθείτε στην καθημερινότητα του μπάνιου σας για την εξοικονόμηση ενέργειας, αποτοξινώστε το σώμα σας, μαζί με το περιβάλλον και διατηρήστε το πιο πολύτιμο αγαθό μας , το νερό.
Μην χρησιμοποιείτε τον αέρα από το πιστολάκι για να στεγνώσετε τα μαλλιά. Το Υπουργείο Ενέργειας εκτιμά ότι ένα πιστολάκι μαλλιών απαιτεί 1200-1875 Watt της ηλεκτρικής ενέργειας για να λειτουργήσει. Την ίδια ποσότητα ενέργειας χρειάζεται  ένα στεγνωτήριο ρούχων και ένα πλυντήριο πιάτων.


Αποφύγετε την αγορά καλλυντικών προϊόντων που περιέχουν τοξίνες . Μόνο το 25 τοις εκατό των 1.500 μεγάλων εταιρειών καλλυντικών που έχουν υπογράψει το Σύμφωνο για Ασφαλή Καλλυντικά έχουν συμμορφωθεί πλήρως. Αναζητήστε on-line στο Skin Deep, τους κατασκευαστές που δημιουργούν φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα ομορφιάς που είναι απαλλαγμένα από επιβλαβείς χημικές ουσίες και τοξίνες.

Πρέπει όλοι μας να εξοικονομούμε νερό . Μειώστε το χρόνο στου ντους σας! Χρησιμοποιήσετε ένα χρονόμετρο, ώστε να μην μουλιάζετε. Εγκαταστήστε ένα χαμηλής ροής, αποτελεσματικό ντους που εξοικονομεί 50 έως 70 τοις εκατό του νερού σας. Και χρησιμοποιούν κουρτίνες ντους που δεν περιέχουν καρκινογόνο PVC (χλωριούχο πολυβινύλιο). 
Ομάδα neadiatrofis.gr