Έξυπνα, χρηστικά κολπάκια!

Σκέφτεστε πως μπορείτε να αφαιρέσετε το κόκκινο κραγιόν από το καινούργιο λευκό πουκάμισό σας; Πως να ανασηκώσετε το πέλος από το χνουδωτό χαλί σας; Πως να αφαιρέσετε τα αυτοκόλλητα από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και να μην μείνει ίχνος; Εδώ είμαστε για να μοιραστούμε μαζί σας τα πιο έξυπνα κολπάκια!


Χρησιμοποιήστε τη λακ για να βγάλετε ένα λεκέ από κραγιόν!
Αν το ύφασμα πλένεται στο πλυντήριο, ποτίστε το σημείο με σπρέι για τα μαλλιά, αφήστε το να καθίσει για 10 λεπτά, στη συνέχεια, ταμπονάρετε με ένα υγρό πανί ή σφουγγάρι για να αφαιρέσετε το λεκέ. Πλύνετε ως συνήθως για να ξεπλυθούν τυχόν υπολείμματα λεκέδων.

Χρησιμοποιήστε αλουμινόχαρτο και τα γυάλινα σκεύη
Για να φύγουν οι λεκέδες από τα ψημένα τρόφιμα, πάνω από ένα γυάλινο σκεύος, χρησιμοποιήστε το υγρό πιάτων και μια μπάλα από αλουμινόχαρτο στη θέση του κλασικού σφουγγαριού από χάλυβα (το σύρμα).

Χρησιμοποιήστε το πιρούνι για να κάνετε το χαλί σας και πάλι φουντωτό και λούτρινο!
Χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι, απαλά, για να ανασηκώσετε το χνούδι του χαλιού και να το επαναφέρετε στο αρχικό του ύψος, αφαιρώντας χτυπήματα που άφησαν βαριά έπιπλα.

Χρησιμοποιήστε μαγιονέζα για να αφαιρέσετε τα αυτοκόλλητα
Εξαφανίστε τα αυτοκόλλητα από καθρέφτες, γυαλί, και προφυλακτήρες εφαρμόζοντας μια γενναιόδωρη ποσότητα από μαγιονέζα για τις επίμονες κόλλες. Χρησιμοποιήστε ένα ευέλικτο μαχαίρι για να διώξετε μακριά τα αυτοκόλλητα.

Ομάδα neadiatrofis.gr