Φτιάξτε αυτές τις εντυπωσιακές κούπες μαυροπίνακα!

Μια δημιουργική ιδέα, που σίγουρα δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους!Για να φτιάξετε αυτές τις εντυπωσιακές κούπες με μπογιά για μαυροπίνακα
θα χρειαστείτε:
μια κούπα πορσελάνης
ταινία του ζωγράφου
μπογιά πορσελάνης για μαυροπίνακα
(Μην χρησιμοποιείτε κανονικό χρώμα μαυροπίνακα Αυτό λειτουργεί μόνο με το χρώμα πορσελάνης.).
ένα μαλακό τριχωτό πινέλο (ένα πινέλο ακουαρέλας λειτουργεί καλά)

πώς να το φτιάξετε:
1. Βεβαιωθείτε ότι η κούπα σας είναι καθαρή και στεγνή. 


2. Χρησιμοποιήστε την ταινία του ζωγράφου σαν μάσκα από το τμήμα του κυπέλλου που δεν θέλετε να βάψετε, ή θα μπορούσατε να παραλείψετε αυτό το βήμα και να χρωματίσετε όλη την κούπα. 

3. Εφαρμόστε το χρώμα με μια μαλακή βούρτσα. Αν κάτι πάει στραβά απλά σκουπίστε το χρώμα με ένα βρεγμένο χαρτί κουζίνας και δοκιμάστε ξανά. 
 
4. Μόλις τελειώσετε τη ζωγραφική, αφαιρέστε προσεκτικά την ταινία. Εάν την αφαιρέσετε πριν στεγνώσει το χρώμα, πιθανό να ξεφλουδίσετε τις άκρες του χρώματος.

5. Αφήστε το χρώμα στεγνώσει για 24 ώρες. Στη συνέχεια, ψήστε την κούπα σας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας της βαφής. Μετά το ψήσιμο να απενεργοποιήσετε το φούρνο και αφήστε την κούπα μέσα έως ότου σταδιακά ψύχεται σε θερμοκρασία δωματίου. Αφού το ψήσετε, το χρώμα είναι ασφαλές και μπορείτε να βάλετε την κούπα στο πλυντήριο πιάτων και το φούρνο μικροκυμάτων χωρίς κανένα πρόβλημα.
Υ.Γ.: Μπορείτε να αλλάζετε το μήνυμα τις κούπας όποτε θέλετε, απλά με μια κιμωλία.
Ομάδα neadiatrofis.gr