Αν ξεμείνατε από άχνη ζάχαρη και το γλυκό που φτιάχνεται την επιβάλει, τότε η καλύτερη λύση είναι να την φτιάξετε μόνη σας!

Ρίξτε στο μπλέντερ τους κόκκους της ζάχαρης και χτυπήστε πολύ καλά για 30 δευτερόλεπτα. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, περάστε από σήτα το αλεσμένο προϊόν. Αν την περάσετε από σήτα, το προϊόν θα είναι η άχνη, ενώ αυτό που παραμένει στη σήτα, θα είναι η superfine sugar.

superfine sugar: Χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις που θέλουμε η ζάχαρη να λιώσει γρήγορα. Σε μαρέγκες, σε μάφινς, σε κρύα υγρά, σε ποτά κλπ.

Ομάδα neadiatrofis.gr