Εσείς τι κάνετε για να μην κολλήσει το κρέας στο τηγάνι, για να μην λασπώσει το ρύζι και να μην καίει το κρεμμύδι; Εμείς πάντως, σας προτείνουμε τα παρακάτω κολπάκια για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

1. Για να μην κολλήσει το κρέας στο τηγάνι  Απλά βάλτε από κάτω του μία φετούλα μπέικον!

2. Για να αποφύγετε το «λασπωμένο» ρύζι, δεν έχετε παρά να προσθέσετε στην κατσαρόλα λίγο χυμό λεμονιού. Με αυτόν τον τρόπο οι κόκκοι δεν κολλάνε μεταξύ τους και το ρύζι σας είναι σπυρωτό.

3. Για να μην καίει στις σαλάτες το κρεμμύδι όταν είναι φρέσκο, το βάζετε σε νερό με αλάτι για αρκετή ώρα . Ύστερα το ξεπλένετε για να μην είναι αλμυρό !! Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να το φάνε και τα παιδιά.

Ομάδα neadiatrofis.gr