Αν είστε λάτρεις της μπριζόλας και σας αρέσει να την απολαμβάνετε ζουμερή και μαλακιά, τότε ακολουθήστε το παρακάτω κολπάκι με το παγάκι!

Μόλις βάλετε την μπριζόλα στο σκεύος ψησίματος, ακουμπήστε ένα παγάκι πάνω στην επιφάνεια της. Αφήστε για 1 λεπτό, μέχρι να λιώσει και γυρίστε τη μπριζόλα από την άλλη μεριά με μια λαβίδα. Το κόλπο εδώ, είναι ότι η μπριζόλα πήρε το νερό που χρειάζεται ακριβώς την στιγμή που το έχει ανάγκη και έτσι κράτησε μέσα τα υγρά της.

Αυτό το κόλπο ισχύει για τις περιπτώσεις που ψήνετε την μπριζόλα στη σχάρα,στο γκριλ ή στο τηγάνι, όχι όμως και στο φούρνο!

Ομάδα neadiatrofis.gr