Ένα πράγμα που σίγουρα κυκλοφορεί στην κουζίνα σας συχνά, είναι οι φλούδες της μπανάνας. Σκεφτείτε διπλά πριν τις πετάξετε και διαβάστε παρακάτω πως μπορείτε να τις αξιοποιήσετε!

Διώξτε την μυρωδιά του τσιγάρου από το αυτοκίνητο
Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να προσπαθήσετε να εξολοθρεύσετε τη μυρωδιά του τσιγάρου από το αυτοκίνητο. Αντί να το καλύψετε με αποσμητικά χώρου, βάλτε μια φλούδα μπανάνας σε ένα πιάτο στο εσωτερικό του οχήματος. Μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μερικές φλούδες μπανάνας για μερικές ημέρες, αλλά τελικά θα ξεφορτωθείτε την τσιγαρίλα!

Βγάλτε μια σκλήθρα από το χέρι σας

Τοποθετήστε ένα μικρό κομμάτι μπανάνας πάνω από την περιοχή όπου η σκλήθρα βρίσκεται. Βάλτε έναν επίδεσμο πάνω από την κορυφή του φλοιού έτσι ώστε να παραμείνει στη θέση του. Κρατήστε το εκεί ια λίγες ώρες και η σκλήθρα θα αρχίσει να βγαίνει σιγά σιγά, ώστε να την αφαιρέσετε.

Ανακουφιστείτε από τη φαγούρα στο δέρμα

Αν σας τσίμπησε έντομο ή έχετε κάποιο άλλου είδους εξάνθημα με φαγούρα, πάρτε μια μπανάνα και τοποθετήστε τη φλούδα πάνω από την περιοχή που σας φαγουρίζει για να βοηθήσετε στην ανακούφιση από τον κνησμό.

Γυαλίστε τα ασημικά σαςΠάρτε μια φλούδα μπανάνας και τρίψτε το εσωτερικό της πάνω από το ασήμι σας που πρέπει να καθαριστεί. Σκουπίστε το με ένα υγρό πανί και στη συνέχεια γυαλίστε με ένα μαλακό πανί.

Ομάδα neadiatrofis.gr