Το παγωτό είναι ίσως το πιο δύσκολο υλικό για σερβίρισμα. Αν προσπαθήσετε να το βγάλετε με ένα κουτάλι, τότε αυτό μάλλον θα λυγίσει. Αν πάλι προσπαθήσετε να το βγάλετε με το κουτάλι του παγωτού, τότε μάλλον θα καταλήξετε με έναν πονεμένο καρπό.
Η λύση είναι πολύ απλή!

Χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι για να κόψετε τη συσκευασία σε φέτες. Βάλτε το παγωτό σε ένα μπολ και απολαύστε το.
Το υπόλοιπο μπορείτε να το ξαναβάλετε στην κατάψυξη και τα να το καλύψετε με μια σακούλα τροφίμων.

Ομάδα neadiatrofis.gr