Οι άλλες χρήσεις της τσίχλας!

Μασήσατε τσιχλίτσα! Ωραία, επειδή είμαστε καλά παιδιά όμως, δεν θα την πετάξουμε…αλλά, θα την κρατήσουμε για να κάνουμε τα παρακάτω.
1. Μπορείτε να φτιάξετε ολόκληρα γλυπτά από τσίχλα
Αν βάλετε μια τεράστια μάζα από τσίχλα στο στόμα σας και τη μασήστε για μερικές ώρες, θα μπορείτε να φτιάξετε ένα γλυπτό. Αυτό κάνει ο Ιταλός καλλιτέχνης Maurizio Savini, ο οποίος είναι διάσημος για τη δημιουργία γλυπτών από μασημένη τσίχλα. Μπορείτε να δείτε μερικά παραδείγματα εδώ .


2. Συμπληρώστε τις ρωγμές σε πήλινες γλάστρες

Για τη χρήση αυτή θα πρέπει να μασάτε ένα κομμάτι τσίχλα μέχρι η γεύση να έχει φύγει και να είναι πολύ εύκαμπτη. Χρησιμοποιήστε αρκετή τσίχλα για να γεμίζετε τη ρωγμή. Τυλίξτε τη ανάμεσα στα δάχτυλά σας μέχρι να είναι ένα λεπτό νήμα, αλλά αρκετά μεγάλη για να γεμίσει τη ρωγμή. Πατήστε την τσίχλα στη ρωγμή σταθερά.

3. Ενώστε τα έγγραφα σας όταν δεν έχετε συραπτικό
Πάρτε ένα κομμάτι από τσίχλα και πιέστε το στο επάνω αριστερό άκρο των σελίδων.

4. Διώξτε τις γρατσουνιές από τα CD

Μασήστε ένα κομμάτι τσίχλα μέχρι να είναι εύπλαστη. Στη συνέχεια, σκουπίστε ένα CD με γρατσουνιές με την τσίχλα. Τρίψτε ζωηρά από το κέντρο του CD και έξω έως ότου έχετε καλύψει όλη την πλευρά. Ξεπλύνετε το CD υπόλειμμα κάτω από τρεχούμενο νερό βρύσης.Στεγνώστε το CD με ένα μαλακό πανί, και οι γρατσουνιές θα φύγουν.
Ομάδα neadiatrofis.gr