Για να πετύχει η μπεσαμέλ δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και εμείς τον βρήκαμε για εσάς!

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:
1200 ml γάλα
1 κ.σ. βούτυρο
6 κ.σ. κορν-φλάουρ
2 αυγά
αλάτι
πιπέρι
μοσχοκάρυδο

Παρασκευή:
Χτυπάμε τα 2 αυγά για 1 με 2 λεπτά.
Διαλύουμε το κορν-φλάουρ στα 200ml γάλα.
Στη συνέχεια ζεσταίνουμε το 1 λίτρο γάλα μαζί με το βούτυρο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και το αφήνουμε να αχνίσει, αλλά όχι να βράσει.
Μετά ρίχνουμε το γάλα με το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να αρχίσει να πήζει καλά.
Μόλις πήξει αρκετά (να είναι σαν παχύρευστη κρέμα) κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και η μπεσαμέλ είναι έτοιμη για χρήση!

Ομάδα neadiatrofis.gr