Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε το σίδερο!

Έχετε ήδη δοκιμάσει πολλές διαφορετικές μεθόδους για τον καθαρισμό του σιδήρου σας και δεν είστε σίγουροι ποια λειτουργεί καλύτερα; Διαβάστε παρακάτω και επιλέξτε!


Αυτές είναι οι τέσσερις μέθοδοι για να καθαρίσετε το σίδερο!

Μαγειρική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου
Οδοντόκρεμα
Αλάτι
Magic Eraser (μαγική γόμα)

Προσοχή! Ξεκινάτε πάντα με κρύο σίδερο εκτός από τη μέθοδο με το αλάτι

1. Μαγειρική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου
Αναμιγνύετε τη μαγειρική σόδα με το υπεροξείδιο του υδρογόνου και εφαρμόζετε στο σίδερο. Αυτή είναι μια μέθοδος που λειτουργεί πραγματικά καλά. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η σόδα μπαίνει στις τρύπες και είναι δύσκολο να βγει ακόμη και αν χρησιμοποιήσετε τον ατμό.

2. Οδοντόκρεμα
Η οδοντόκρεμα, όπως μπορείτε να φανταστείτε, έχει παρόμοια αποτελέσματα. Αν και το σίδερο μετά τη χρήση της οδοντόκρεμας μυρίζει πολύ όμορφα, δεν καθαρίζει το ίδιο καλά με την μαγειρική σόδα και το υπεροξείδιο του υδρογόνου και πάλι θα βουλώσουν οι τρύπες.

3. Αλάτι

Βάλτε αλάτι σε ένα ύφασμα και περάστε το θερμό σίδερο από επάνω.
Η μέθοδος με το αλάτι δεν έχει τα ίδια προβλήματα, όπως η απόφραξη των τρυπών με τη σόδα και την οδοντόκρεμα, αλλά δεν φαίνεται να καθαρίζει στην πραγματικότητα. 

4. Μαγική γόμα
Η μαγική γόμα, που μπορείτε να βρείτε στο super market, δεν φράζει τις τρύπες και καθαρίζει το σίδερο σαν πρωταθλητής. Απλά βρέξτε τη γόμα και τρίψτε την πλάκα σιδήρου μέχρι να καθαρίσει.

Ομάδα neadiatrofis.gr