Ποιος είπε ότι το βούτυρο χρησιμοποιείτε μόνο στη μαγειρική;

Χρησιμοποιείτε το βούτυρο μόνο στην κουζίνα; Τσ τσ τσ!. Διαβάστε και τις άλλες χρήσεις για αυτό το προϊόν μαγειρέματος. Μπορεί να εκπλαγείτε!Κρατήστε το βούτυρο μακριά από το ηλιακό φως για να το αποτρέψεte από το τάγγισμα, τότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπου θέλετε.

1. Κρατήστε το χιόνι από το να μην κολλήσει στο φτυάρι
Σε περιοχές με ψυχρό κλίμα, ίσως σας χρειαστεί αυτή η συμβουλή. Προτού ανακαλύψετε ότι το αυτοκίνητο σας έχει αποκλειστεί  στο δρόμο μετά από μια χιονοθύελλα, αλείψτε το φτυάρι σας με λίπος ή υγρό φυτικό έλαιο. Αυτό όχι μόνο θα κρατήσει το χιόνι από το να κολλήσει, αλλά το φτυάρισμα θα γίνει πιο εύκολα και πιο ξεκούραστα.

2. Αφαιρέστε την πίσσα 
Οι λεκέδες πίσσας είναι δύσκολο να αφαιρεθούν. Μπορείτε όμως να διευκολύνετε την κατάσταση με μια μικρή βοήθεια από λίγο λίπος. Μετά την απόξεση της πίσσας, βάλτε μια μικρή μάζα από λίπος πάνω στο σημείο.Περιμένετε περίπου τρεις ώρες και στη συνέχεια πλύνετε ως συνήθως.

3. Γυαλίστε τις γαλότσες
Για να κάνετε τις γαλότσες σας να λάμψουν ξανά σαν καινούργιες, τρίψτε λίγο βούτυρο και σκουπίστε με ένα καθαρό πανί ή ύφασμα.

4. Απαλύνετε το εξάνθημα από την πάνα
Τρίψτε συντόμευση λίγο βούτυρο στο εξάνθημα από την πάνα για γρήγορη ανακούφιση.Θα απαλύνει και θα ενυδατώσει το ευαίσθητο δέρμα.

Ομάδα neadiatrofis.gr