Ποιος το είπε ότι στο κρασί δεν βάζουμε “πάγο”;

Είναι γνωστό ότι στο κρασί, αυτοί που ξέρουν λένε, πως δεν βάζουμε πάγο γιατί χαλάει την ποιότητα του κρασιού, όμως σε περιπτώσεις που χρειάζεται να δροσίσετε το κρασί σας ένας έξυπνος τρόπος είναι να βάλετε μέσα στο ποτήρι που θα το σερβίρετε παγωμένες ρόγες από σταφύλι.

Πάρτε ρόγες από σταφύλι, κόκκινες ή λευκές και βάλτε τες στην κατάψυξη. Θα γίνουν πολύ ωραία παγάκια που θα δροσίσουν το κρασί σας και φυσικά δεν θα χαλάσουν την γεύση του. Όπως φαντάζεστε αν το κάνετε σε κάποιο τραπέζι σας, οι καλεσμένοι σας θα εκπλαγούν και θα κλέψετε (συν τοις άλλοις) την παράσταση.

Ομάδα neadiatrofis.gr