Πως να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές με τα πιο απλά σπιτικά προϊόντα!

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και χρησιμοποιήστε αυτά τα αντικείμενα καθημερινής χρήσης για να απαλλαγείτε ακόμη και από τις πιο δυνατές οσμές.Πιθανόν να έχετε τα περισσότερα από αυτά τα αντικείμενα στο σπίτι σας ήδη, οπότε δείτε πιο ταιριάζει καλύτερα στη δική σας περίπτωση!

1. Το εκχύλισμα βανίλιας
Βάλτε ένα ή δύο σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας σε μια λάμπα, ανάψτε το φως, και το σπίτι σας θα γεμίσει με το ελκυστικό άρωμα των αρτοσκευασμάτων φούρνου.

2. Οδοντόπαστα
Τα συστατικά της οδοντόπαστας που λειτουργούν για την απόσμηση του στόματό σας θα λειτουργήσει το ίδιο καλά και στα χέρια σας. Αν έχετε πιάσει κάτι βρωμερό, πλείνετε τα χέρια σας με οδοντόπαστα, και θα μυρίζουν τέλεια.

3. Μηλόξυδο
Αν έχετε κάψει πρόσφατα μια μπριζόλα ή αν η μανιακή καπνίστρια θεία σας , σας έκανε μια επίσκεψη έκπληξη, δείτε τι να κάνετε για να απαλλαγείτε από την μυρωδιά του καπνού. Τοποθετήστε σε ένα ρηχό μπολ περίπου τα τρία τέταρτα του μηλόξυδου στο δωμάτιο όπου η οσμή είναι ισχυρότερη. Χρησιμοποιήστε διάφορα κύπελλα, αν η μυρωδιά διαπερνά ολόκληρο το σπίτι σας. Η οσμή θα πρέπει να φύγει σε λιγότερο από μια ημέρα. Μπορείτε επίσης γρήγορα να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά του φρέσκου καπνού των τσιγάρων μέσα σε ένα δωμάτιο, μουσκεύοντας ένα πανί με ξύδι και κουνώντας το γύρω γύρω.

4. Χυμός ντομάτας
Για να αφαιρέσετε τις δυσάρεστες οσμές από ένα πλαστικό δοχείο, ρίξτε λίγο χυμό ντομάτας σε ένα σφουγγάρι και σκουπίστε γύρω από το εσωτερικό του δοχείου. Στη συνέχεια, πλύνετε το δοχείο και το καπάκι σε ζεστό νερό και σαπούνι, στεγνώστε καλά και αποθηκεύστε το στην κατάψυξη για μερικές ημέρες. Το δοχείο θα είναι και πάλι άοσμο και έτοιμο για χρήση.

Ομάδα neadiatrofis.gr