Πως να εφαρμόσετε σωστά την κρέμα προσώπου!

Μπορεί να χρησιμοποιούμε την κρέμα προσώπου χρόνια, όμως γνωρίζουμε τον πιο σωστό και αποτελεσματικό τρόπο για την εφαρμογή της;

Εφαρμογή 

Εφαρμόστε την ενυδατική κρέμα στο πρόσωπο και έπειτα ήπια και ομοιόμορφα στο λαιμό, με κινήσεις προς τα πάνω και προς τα έξω.

Μασάζ 

Ξεκινώντας από το κέντρο του πηγουνιού σας, κάντε μασάζ αργά μέχρι τη γραμμή του σαγονιού σας με απαλές, κυκλικές κινήσεις, καταλήγοντας στο κατώτερο αυτί. Επαναλάβετε δύο φορές. Στη συνέχεια, ξεκινώντας από τις γωνίες του στόματός σας και χρησιμοποιώντας το ίδιο μικρές, απαλές, κυκλικές κινήσεις, κάντε μασάζ κατά μήκος της βάσης των ζυγωματικών σας, καταλήγοντας στο μέσο αυτί. Και πάλι, επαναλάβετε αυτό δύο φορές. Επαναλαμβάνοντας την ίδια κίνηση, κάντε μασάζ από την πλευρά της μύτης σας, περάστε από τα ζυγωματικά σας, καταλήγοντας στο αυτί σας. Επαναλάβετε δύο φορές. Τέλος, κάντε ένα απαλό, με ανοδικές κινήσεις μασάζ στο λαιμό σας χρησιμοποιώντας το αριστερό χέρι για να κάνετε μασάζ στην δεξιά πλευρά του λαιμού και το αντίστροφο.

Ενεργοποίηση ενεργειακών σημείων 

Πατήστε απαλά και κρατήστε για μέχρι και 1 λεπτό επί του εξωτερικού οφθαλμού (από την κορυφή του ζυγωματικού οστού), το μάγουλο (κάτω από το ζυγωματικού οστού, από το σαγόνι) και το πηγούνι (κάτω από τις γωνίες του στόματος).
Ομάδα neadiatrofis.gr