Πως να φρεσκαριστείτε στα γρήγορα χωρίς να κάνετε ντους!

Αν ο χρόνος σας πιέζει και δεν προλαβαίνετε να κάνετε ντους, δείτε πως μπορείτε να την γλυτώσετε με μερικά απλά κολπάκια και να φαίνεστε φρέσκοι και μυρωδάτοι!

Συμβουλή 1: Αν τα μαλλιά σας είναι λιπαρά, και δεν είστε από τους τύπους που φοράνε καπέλο, πάρτε τα στρογγυλά pad (βαμβάκια για τον καθαρισμό του προσώπου) και σκουπίστε τις ρίζες της τρίχας κατά μήκος. Θα απορροφήσει αρκετό από το λάδι.

Συμβουλή 2: Για να αποφύγετε το φριζάρισμα των μαλλιών, χρησιμοποιήστε ενυδατική κρέμα, τόσο για το ξηρό δέρμα όσο και για τα ατίθασα μαλλιά. Βάλτε μια μικρή ποσότητα ενυδατικής ανάμεσα στις παλάμες σας για να εξομαλύνετε τις τρίχες που πετάνε.

Συμβουλή 3: Αν το αποσμητικό σας έχει τελειώσει, τρίψτε λίγο σαπούνι, χωρίς νερό, στις μασχάλες σας. Θα μυρίζετε καλύτερα και θα αισθάνεστε καθαρότερα.

Συμβουλή 4: Μια άλλη εναλλακτική λύση αν ξεμείνατε από αποσμητικό είναι το καθαρό εκχύλισμα βανίλιας. Δεν θα σταματήσει την εφίδρωση όπως ένα αντιιδρωτικό, αλλά θα αποκτήσετε μια γλυκιά μυρωδιά.

Συμβουλή 5: Ένα γρήγορο και φτηνό υποκατάστατο κρέμας για τα σπυράκια είναι η οδοντόπαστα. Χρησιμοποιήστε αυτή που δεν είναι σε μορφή gel, για να στεγνώσει ένα σπυράκι από την μια μέρα στην άλλη.

Ομάδα neadiatrofis.gr