Πως να φτιάξετε αυτό το υπέροχο κολιέ από πλαστικά κουτάλια

Μπορείτε να μετατρέψετε ένα πλαστικό κουτάλι σε ένα όμορφο κόσμημα και να κλέψετε την παράσταση! Δείτε πως.Με τρία απλά βήματα μπορείτε να φτιάξετε το μοναδικό δικό σας κολιέ και πολύ γρήγορα!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χρώμα κουτάλι θέλετε ή μπορείτε να το βάψετε με  σπρέι βαφής.

1. Κόβετε τις λαβές των κουταλιών με ψαλίδι. Κόβετε 17 κουτάλια (10 για τα εξωτερικό πέταλα, 5 για πέταλα γύρω γύρω και 2 για τη μέση)

2. Ανάψτε ένα κερί 
Πάρτε μια πένσα και με τη μύτη της κρατήστε το κουτάλι.
Προσπαθήστε να μην κρατήσετε το κουτάλι πολύ κοντά στη φλόγα δεδομένου ότι θα προκαλέσει μαύρισμα του πλαστικού.
Λιώστε το κουτάλι και αφήστε να κρυώσει για λίγο, αλλά ενώ είναι ακόμα ζεστό και ευλύγιστο  φτιάξτε το σχήμα του πετάλου τραβώντας την άκρη και κάμψτε τη  προς τα πίσω με τα δάχτυλά σας.
Επαναλάβετε αυτό το βήμα-για όλα τα 17 πέταλα.

3. Ξεκινώντας με τα 10 εξωτερικά πέταλα πάρτε δύο κουτάλια και λιώστε ό, τι έχει απομείνει από τις λαβές. Τοποθετήστε τα το ένα δίπλα στο άλλο μέχρι να κολλήσουν μεταξύ τους. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την πένσα για να το κάνετε αυτό δεδομένου ότι το λιωμένο πλαστικό είναι απίστευτα ζεστό!
Το ίδιο κάνετε και για τα υπόλοιπα επτά πέταλα.
4. Κολλήστε τα κομμάτια μαζί με ένα πιστόλι ζεστής κόλλας ή λιώστε την κάτω πλευρά των πετάλων.

Τώρα που το τριαντάφυλλο σας έχει τελειώσει, λιώστε το κάτω μέρος του τριαντάφυλλου και πιέστε το επάνω σε ένα πιατάκι (όχι πλαστικό) για να γίνει επίπεδο. Από τη στιγμή που είναι επίπεδο αρκετά λιώστε το πλαστικό και πάλι και σπρώξτε μια παραμάνα σε αυτό.
Κρεμάστε το σε μια μακριά αλυσίδα κοσμημάτων.

Ομάδα neadiatrofis.gr